Nova edició de la campanya “Porta la teva parella al teatre” 2016!

La Fundació Teatre de la Llotja  i l'Ajuntament de Lleida hem posat en marxa una nova edició de la campanya Porta la teva parella al teatre.

L’espectacle proposat en aquesta ocasió és l’obra de teatre Olivia y Eugenio. En aquest espectacle, Olivia (Concha Velasco) reflexiona sobre si la resta de gent son més normals que el seu fill, Eugenio, un jove amb síndrome de Down. Finalment, qui és normal en aquesta vida ?

Aquesta representació tindrà lloc el dia 12 de febrer a les 21 h. El preu de l’entrada general és de 37 euros. El preu d’Amic o amb el Carnet sènior és de 32 euros. A través d’aquest programa quan la persona gran compra l’entrada per a la parella, la seva li surt gratuïta.

Per gaudir de la campanya, cal adreçarse a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida, que gestionarà el tiquet que caldrà bescanviar a la taquilla de La Llotja. N’hi ha un número limitat i la campanya va dirigida als majors de 60 anys. El tiquet permet comprar l’entrada de la parella i obtenir immediatament la seva gratuïta. La data màxima per a bescanviar els tiquets és el 5 de febrer.
Per a més informació: Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament, a la Rambla Ferran, 13, planta baixa, tel. 973 700 349, gentgran@paeria.es.

26.1.2016