DIEGO EL CIGALA CANTA A MEXICO

DIEGO EL CIGALA CANTA A MEXICO

28 febrer - 20:30h

Durada: 1h 30m

L'artista més internacional del flamenc espanyol farà un repàs per les cançons més importants de la música mexicana, acompanyat de la seva formació clàssica habitual i una àmplia secció de Mariachis.

Amb més de 30 anys de carrera i 12 discos en el seu haver, Diego L'Escamarlà és el cantaor flamenc més internacional; l'artista de mestissatge més popular i amb major capacitat d'arribada en més de 70 països.

Guanyador de 7 premis Grammy, 5 Premis Lluna, 5 Premis Amic, 3 Premis de la Música i 2 Premis Ondas, entre altres, ha venut més de dos milions d'àlbums, diversos discos d'or en diferents països.

Els seus gires li han portat a actuar sobre els millors escenaris dels 5 continents.

Amb el seu treball ‘Escamarlà Canta a Mèxic’ inicia nova gira on grans joies com 'Som nuvis', 'Soc el Prohibit', 'Si tu em dius veuen', entre altres, seran interpretades amb una grandesa i un mestratge indiscutibles. Sempre des del seu flamenc i la seva llatinitat, L'Escamarlà es llança al major dels desafiaments amb un recorregut llatí i honrant el mestissatge del flamenc amb Mèxic com ningú sap fer, fusionant el bolero i la ranxera des de la seva canti hispànic que no entén de fronteres ni límits, amb respecte i admiració al país germà i a la seva música eterna.

Mostrar més

Preus

  • Preu General 67 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)