POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y PROTECCIÓN DE DATOS

Informació sobre protecció de dades

 

Responsable

  • Ajuntament de Lleida, si la compra correspon a un esdeveniment organitzat per aquesta entitat, o si us heu subscrit al butlletí LaTemporada. CIF P2515100B. Plaça Paeria 1. 25007 Lleida.
  • Fundació Pública Teatre de la Llotja, si la compra correspon a un esdeveniment organitzat per aquesta entitat, o si us heu subscrit al butlletí LaTemporada. CIF G25693169. Av. Tortosa, 6-8, 25005 Lleida.

Adreça del Delegat de protecció de dades: dpd@paeria.es

 

Finalitat

Atendre i gestionar adequadament les sol·licituds de compra d’entrades a través del servei web i transmetre informació respecte a l’esdeveniment o espectacle per al qual s’hagi fet una compra i sobre altres esdeveniments culturals organitzats per l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja.

Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals, o mentre no s’indiqui la negativa a rebre més butlletins.

 

Legitimació

Execució d’un contracte (venda i facturació d’entrades) i consentiment (enviament del butlletí).

 

Destinataris

Una part de les vostres dades es comunicarà:

  • A bancs i caixes (formalització del pagament)
  • Entre l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja (enviament del butlletí).

Transferències internacionals:

  • A Amazon Web Services, Irlanda, amb qui tenim contractada la infraestructura virtual d’acord amb un model de computació en el núvol. En cas que calgués utilitzar la infraestructura d’aquesta companyia fora de la UE, la transferència estaria emparada per l’acord EU-US Privacy Shield.
  • A Mailchimp (Estats Units) sota l’acord EU-US Privacy Shield (enviament del butlletí).

 

Drets

Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a qualsevol de les dues entitats:

  • Registre General de l’Ajuntament de Lleida, Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, Rambla Ferran 32, baixos, 25007 Lleida.
  • Fundació Pública Teatre de la Llotja, Av. Tortosa, 6-8, 25005 Lleida.

Sempre podeu modificar les vostres dades accedint a aquesta zona personal.

Podeu revocar el consentiment a rebre butlletins des de l’enllaç que hi ha al final de tots els butlletins.

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. No obstant això, si us adreceu prèviament al delegat de protecció de dades aquest us ajudarà a resoldre el cas.