INFORMACIÓ GENERAL

Podeu informar-vos sobre els espectacles i la venda d’entrades consultant aquest web o trucant al 973 239 698, d'11 a 13 h  (dimarts,dimecres i dijous).

També es pot telefonar a la taquilla, trucant al 973 239 698, de 17 a 20 h (de dilluns a divendres), però cal tenir en compte que la persona que és a taquilla no pot agafar el telèfon mentre atén presencialment un client. Moltes gràcies per la comprensió.

 

ESPAI GASTRONÒMIC DAVALL RESTAURANT I DAMOON TERRASSA CLOS PONS 

La Llotja us ofereix l'espai gastronòmic Davall, amb servei de cafeteria i restaurant els dies de funció, zona "lounge bar" i el Damoon Terrassa Clos Pons, obert de dijous a diumenge, a partir de les 20 h durant els mesos d'estiu. Per a més informació i reserves; 973 220 881 · reserves@lallotjadelleida.com

 

SERVEI DE GUARDA-ROBA GRATUÏT

El guarda-roba del teatre està situat a la planta del vestíbul. És gratuït i és un servei disponible durant la temporada d’hivern.

 

LLOTJA ADAPTADA

Persones amb discapacitat en cadires de rodes

El teatre disposa d’accés i d’un espai reservat per a persones en cadira de rodes.

Es podrà adquirir una entrada per a un acompanyant al costat de l’entrada adaptada.

Aquest espai estarà reservat per a cadires de rodes fins a 15 dies abans de la funció, quan, en cas que no hi hagi demanda, es posaran a la venda al públic en general. No es podran comprar entrades adaptades el mateix dia de funció, ja que es requereix un temps de preparació per tal que l’espai estigui adaptat.

Contacte d’atenció: teatredelallotja@paeria.cat i 973 239 698 (de dilluns a divendres, de 17 a 21 h)

 

PÀRQUING

Tarifa plana de 4 € els dies de funció. Venda de tiquets al mateix pàrquing.