Preu Amic

Preu Amic

Si ets Amic de La Llotja, podràs adquirir les entrades al Preu Amic, que és sempre més econòmic que el Preu General. Fer-se amic ara.

Grup de més de 10 persones

Si sou un grup de més de 10 persones podeu comprar entrades per a un o diversos espectacles a preu d’abonament. Podeu adquirir-les online a www.latemporadalleida.cat/abonaments o a la taquilla del Teatre en horari habitual. Més informació a info@teatredelallotja.cat o al telèfon 973 239 698.

Apropa cultura

Apropa Cultura

El Teatre de La Llotja està adherit al programa Apropa Cultura. Aquest vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

D’aquesta manera, es facilita l’accés dels col·lectius més vulnerables de la societat a la programació municipal del Teatre de la Llotja.

Per gaudir d’aquest programa, cal que les entitats es registrin a www.apropacultura.cat

Nens

Infants

Exclusivament per als espectacles familiars o per a tots els públics de la programació municipal, tots els infants de més d’un any pagaran entrada i ocuparan butaca. Per a la resta d’espectacles, l’organitzador o promotor es reserva el dret de fer pagar entrada o no a infants de menys d’una any d’edat.

Entrada reduïda

Entrada reduïda per als espectacles organitzats per la Fundació Pública del Teatre de la Llotja només a taquilla les persones titulars dels següents carnets (1 entrada per persona i carnet):

 

Assoc. Actors i Directors Catalunya (AADPC), Amics de La Llotja, Assoc. Professionals Circ Catalunya (APCC), Assoc. Professionals Dansa Catalunya (APDC), Assoc. Professionals de la Gestió Cultural (APGCC), Ateneu Popular de Ponent, Persones Aturades, Aula Municipal de Teatre de Lleida, Biblioteca Pública de Lleida, Carnet Jove, Club Banyetes, Conservatori Municipal de Lleida, Escola Art Municipal de Lleida, Escoles de Dansa de les Terres de Lleida, Escola Oficial Idiomes de Lleida, Espectadors Centre Titelles de Lleida, Família nombrosa / monoparental, FiraTàrrega, Escola de Música L’Intèrpret, Òmnium Cultural, Carnet Sènior, Sindicats (UGT i CCOO), Tr3sC, Assoc. de Professionals de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP), Universitat de Lleida i Voluntariat per la Llengua (CNL)