Preu Amic

Preu Amic

Si ets Amic de La Llotja, podràs adquirir les entrades al Preu Amic, que és sempre més econòmic que el Preu General. Fer-se amic ara.

Grup de més de 10 persones

Si sou un grup de més de 10 persones podeu comprar entrades per a un o diversos espectacles a preu d’abonament. Podeu adquirir-les online a www.latemporadalleida.cat/abonaments o a la taquilla del Teatre en horari habitual. Més informació a info@teatredelallotja.cat o al telèfon 973 239 698.

Apropa cultura

Apropa Cultura

El Teatre de La Llotja està adherit al programa Apropa Cultura. Aquest vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

D’aquesta manera, es facilita l’accés dels col·lectius més vulnerables de la societat a la programació municipal del Teatre de la Llotja.

Per gaudir d’aquest programa, cal que les entitats es registrin a www.apropacultura.cat

Nens

Infants

Exclusivament per als espectacles familiars o per a tots els públics de la programació municipal, tots els infants de més d’un any pagaran entrada i ocuparan butaca. Per a la resta d’espectacles, l’organitzador o promotor es reserva el dret de fer pagar entrada o no a infants de menys d’una any d’edat.

escena25

Escena 25

Tens entre 18 i 25 anys i t'agrada la música, el teatre, el circ o la dansa? Si la resposta és sí, apunta't a Escena 25!

LaTemporada Lleida col·labora amb Escena 25, una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves entre 18 i 25 anys.

A qui s’adreça?
A joves entre 18 i 25 anys.

Quan s’obre la plataforma?
Cada dia 25 i 26 de mes fins el mes de juny. La plataforma s'obre durant 48 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles del mes següent. És a dir, el 25 de març es podran comprar entrades pel mes d'abril.

Els mesos d'octubre i novembre obrim la plataforma perquè els joves d'entre 18 i 25 anys puguin aconseguir les seves entrades per als espectacles que s'ofereixen a la web a preus d'Escena25 (entre 5€ i 15€).

+ informació: