• Com puc comprar entrades?

  Si compres les entrades a través d’aquest web, les pots imprimir a casa i després les pots mostrar directament per accedir a la sala. També tens l’opció de rebre les entrades al teu dispositiu mòbil i mostrar-les des de la pantalla del telèfon per accedir a la sala. Comprar entrades ara.

 • Estic intentant comprar les entrades online i el web em diu que la contrasenya o el correu són incorrectes

  És possible que no recordis amb quin correu electrònic o contrasenya et vas donar d’alta en fer-te Amic del Teatre de la Llotja. Escriu-nos un correu a teatredelallotja@paeria.cat o truca’ns i et passarem les dades, al 973 239 698, de dimarts a divendres d'11 a 13 h i de 17 a 20 h / Dilluns tancat / Dies de funció en cap de setmana i festius: 1 h abans de la representació.

 • No recordo el codi de compra o codi d'amic

  Per saber quin és el teu codi de compra, has d’entrar a l’Àrea d’Amics mitjançant el correu i la contrasenya amb què et vas donar d’alta d’Amic. En aquest apartat hi trobaràs totes les teves dades d’amic i, a la part de baix de tot, hi trobaràs el codi de compra.

 • Estic comprant una entrada i, quan introdueixo el codi de compra a les entrades per obtenir el descompte d’Amic, em surt un missatge que diu que algunes de les localitats s’han d’identificar

  El codi de compra s’ha de posar a cada una de les entrades de compra i s’ha d’aplicar a cada una.