73 raons per deixar-te, un musical sobre la transformació de l'amor

Hola amics i amigues,

Us deixo el que em van dir alguns dels protagonistes de l’obra 73 raons per deixar-te. La Mone em va dir que li encanta el pa amb tomàquet amb pernil o formatge, sempre acompanyat d’una copeta de vi negre; usa el WhatsApp, tot i que no és gaire usuària de les xarxes socials; s’estressa cada vegada menys, i li agrada reciclar.

Al Marc li agrada cuinar, s’afaita una mica però no es depila, fa una mica d’esport, és més diürn que nocturn i el que més li agrada és viatjar per poder conèixer noves cultures.

La Mercè em va dir que a ella li agrada anar sempre amb roba còmoda, no és gaire presumida, pren cafè al matí per despertar-se i apaga el mòbil al teatre per respecte els actors i les actrius que estan treballant.

L’Abel ens va dir que per a ell el Facebook és molt útil per donar a conèixer notícies que impliquin solidaritat i generositat. Diu que sempre paga amb targeta i que eliminaria els diners metàl·lics, a ell li agradaria pagar amb el mòbil. No té pijames, és intolerant a la lactosa i llegeix llibres, diaris, Internet... per tal d’investigar i poder fer la seva feina.

Joan Sorribes. El Reporter de La Llotja.

19.10.2015