El proper dissabte 7 de març, a les 20.30 h, el Teatre de la Llotja de Lleida acollirà “Set of Sets”, un espectacle de dansa contemporània, dirigit per Guy Nader i Maria Campos i coproduït pel Mercat de les Flors. Recentment, aquesta obra ha estat la guanyadora del premi de dansa “Ciutat de Barcelona” 2019" per unanimitat del jurat, per la seva qualitat compositiva i per l’excel·lència del treball ja que requereix una gran exigència física i de concentració.

En aquesta obra s’introdueixen en la idea de l’infinit i amb un interès constant per la repetició. Aquest treball té com a objectiu col·locar l’atenció del públic sobre la percepció del temps, la memòria i les experiències viscudes. “Set of Sets” recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que desafien la gravetat; aquesta repetició és una metàfora de la naturalesa repetitiva i de les pròpies experiències, així com l’exploració del concepte de persistència. És un espectacle de treball conjunt, de precisió i de rigor.

Les entrades (16 € la general i 12 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Guy Nader i Maria Campos

Maria Campos i Guy Nader col·laboren junts des del 2006. El seu treball ha estat presentat i valorat a diferents festivals tant estatals com internacionals. També han estat convidats a crear espectacles per a diverses companyies europees, on creen Fall Seven Times a Tanzmainz, i reben el premi de teatre a Alemanya “Der Faust 2017”.