Dansa & Cultura Urbanes

image001-4

Per commemorar els 5 anys de la Llotja, s’ha creat el cicle Dansa & Cultura Urbanes.
Aquest es va iniciar amb la producció d’un videoclip nadalenc. El cicle va continuar amb la inauguració, al vestíbul de la Llotja, el 31 de gener, d’una exposició de body paint de l’artista lleidatà Xavier Badia, i amb l’actuació de BrainStorm in Senegal, Fit’ers, Shaun Evaristo/Lyle Beniga, Olga del Moral i el DJ Frank DaCosta.

També s’han celebrat workshops a l’escola de ball Dancescape i una flashmob a la plaça de la Llotja, organitzada per l’escola de dansa Zona Making Of.

El 25 d’abril també es va celebrar la Festa Banyetes a la plaça de la Llotja, aquest any dedicada a la dansa urbana. El 26 d’abril es va fer una exhibició de manifestacions de cultura urbana: grafit, skate, hip-hop, BMX, etc. a la mateixa plaça. El 26 d’abril, a la tarda, i en col•laboració amb la Regidoria de Joventut, es va convocar un concurs de coreografies entre els joves de Lleida, la fase final del qual es va celebrar al Teatre de la Llotja l’11 de maig.

Al novembre tindrem la IV edició de The Best On, Certamen Coreogràfic de Dansa Urbana (més info, horaris i preus, aquí), que anirà acompanyat d’una actuació de música electrònica a càrrec de Marc Marzenit.

Videoclip Nadalenc: Amb el tema musical Merry Christmas (NSYNC) de fons, el videoclip va comptar amb els ballarins Alberto Lucena, Clàudia Riera, Paula Mercè, Anna Roca, Mariona Riera, Dani Cerezuela, Clàudia Martín, Laura Bernal, Alba López, Àlex Guillaumet, Andrea Menal, Martina Mercè, Sandra Valls, José A. Pina, Àlex Iglesias, Iria Llena i Sandra Macià. En la filmació es van visitar els monuments més característics de Lleida, la Llotja i la pista de gel de la plaça de Sant Joan. Visualitza el videoclip nadalenc aquí.

[cq_vc_cqcarousel displaystyle="carousel" images="3233,3234,3235,3236,3237,3238,3239,3240,3244" slidestoshow="4" thumbstoshow="7" thumbwidth1="320" thumbheight1="200" thumbwidth2="120" thumbheight2="80" onclick="lightbox" customlinktarget="_self" dots="yes" arrows="yes" largeimagearrows="yes" autoplay="no" autoplayspeed="4000"]
4.5.2015
 

Add comment