Es posen a la venda les entrades per a "Plutó, el musical malèfic"

El nou espectacle del Club Banyetes Plutó, el musical malèfic s’estrenarà el diumenge 24 d’abril.
Plutó és el tercer espectacle del Club Banyetes i està protagonitzat pel malèfic Plutó, habitant de l’inframón del sistema solar i col•laborador de la malvada Toxina.
L’espectacle es podrà veure el diumenge 24 d’abril en dues funcions, a les 12 i a les 17 h.

De la mateixa manera que s’ha fet amb els altres espectacles del Club Banyetes, una part de les entrades (de la sessió de les 12 h) tindrà un fi solidari i es destinarà a alumnes, i les seves famílies, de les escoles Santa Maria de Gardeny, Camps Elisis, Magí Morera, Cervantes, Sant Josep de Calassanç, Príncep de Viana i Joan Maragall.
A més, Plutó, el musical malèfic també és col•laborador de la campanya solidària Posa’t al meu lloc, que té com a objectiu lluitar pels valors universals ètics i cívics de tots els infants i adolescents, una iniciativa d’AFANOC Lleida, Celíacs de Catalunya, ADC Lleida, Down Lleida i TDAH Lleida. El musical fa una crida perquè tots ens sumem a la causa i ens posem la polsera solidària (de venda al teatre) que visualitzarà la campanya de sensibilització i permetrà fer realitat els diferents projectes solidaris.

A més, es posa a la venda del Pack Infantil, que permet gaudir de descompte si es compren els dos espectacles infantils de la programació, Plutó i Festival Clan.

20.1.2016
 

Add comment