Nova programació de LaTemporada Lleida

LaTemporada Lleida ha presentat aquest dilluns una nova programació d’arts en viu per al període de gener a juny del 2021 en què s’inclouen 17 espectacles d’arts escèniques i 27 concerts de música distribuïts pels tres equipaments municipals com són el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados.

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, acompanyat de la directora de l’Auditori, Puri Terrado, i de la tècnica d’arts escèniques, Marta Salla, ha estat l’encarregat de fer la presentació d’aquesta programació que també inclou una d’específica per a les festes nadalenques amb una imatge gràfica pròpia creada per l’estudi lleidatà SopaGraphics.

Rutllant ha explicat que l’aposta de l’Ajuntament de Lleida ha estat la de mantenir les programacions, els públics i el teixit cultural, atès que és un dels sectors més necessaris, com s’ha demostrat en els darrers mesos en què les cancel·lacions d’espectacles o concerts han estat mínimes i sempre s’ha apostat per la reprogramació en benefici tant d’artistes, companyies, formacions, creadors i totes les empreses que presten els seus serveis al sector cultural.

Així mateix, el regidor ha destacat que "la tònica de LaTemporada, un cop més, és l’atenció a la diversitat de llenguatges artístics, tant en l’àmbit de la música com de les arts escèniques. Grans formacions, cicle coral, música de cambra, entre altres, pel que fa a la música, i pel que fa a les arts escèniques en destaquen els espectacles de text, de circ, familiars i una especial atenció als nous llenguatges i peces d’autor".

Alhora, s'ha posat èmfasi que la característica d’aquesta temporada, esperant que sigui la darrera, serà la flexibilitat i la incertesa, que obliga a estar atentes a la situació sanitària constantment per adaptar la programació a les mesures restrictives derivades de la CoVID-19.

LaTemporada Lleida gener-juny 2021 en xifres:

Arts escèniques: 17

Teatre: 9

Llenguatges híbrids: 4

Circ: 1

Òpera: 1

Dansa: 2

 

Música: 27

Concerts gran format: 5

Cicle Coral Antoni Pujol: 4

Cicle música moderna i joves: 8

Cicle música de cambra: 4

Cicle concerts familiars: 5

Cicle Ricard Viñes: 1

LaTemporada Lleida per Nadal

Auditori Municipal Enric Granados

Dilluns, 21 desembre 2020 - 20.00 h – Entrades exhaurides
Maria João Pires & Mozart
Maria João Pires, piano
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Diumenge, 27 desembre 2020 – 19.00 h
Festival de Valsos i Danses
De l’opereta vienesa a la sarsuela catalana
Irene Mas, soprano
Orquestra Simfònica del Vallès
Xavier Puig, director

Diumenge, 10  gener  2021 – 19.00 h
Star Wars i altres BSO de John Wiliams
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Virginia Martínez, directora

Teatre de la Llotja – Circ de Nadal

Diumenge, 27 desembre 2020 – 18.00 h

Estat d’emergència

Producció Nacional de Circ

Dissabte, 2 gener 2021 – 19.00 h

Déjà vu

Manolo Alcántara

Diumenge, 3 gener 2021 – 19.00 h

Que bèstia!

Tortell Poltrona

21.12.2020
 

Add comment