ABBA The New Experience

ABBA The New Experience

07 gener - 19h

ABBA és un dels grups musicals mundialment conegut que va contribuir a crear la música i l’estil dels anys 70′ i 80′. La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so impregnaren de màgia la vida de molts de nosaltres, i han aconseguit estar presents en la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys.

ABBA THE NEW EXPERIENCE continua difundint els seus grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix. Interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb les que el grup suec va conquerir, i segueix conquistant, les llistes d’èxits.

Amb més de sis anys de trajectòria professional, ABBA THE NEW EXPERIENCE ha actuat en prestigiosos esdeveniments i sales com el Festival de Pedralbes de Barcelona, Festival Internacional de Cambrils, Palau de la Música de Barcelona, ​​Estadi Olímpic de Barcelona, ​​Festival es Jasrdí de Mallorca, Auditori de Girona, Teatre Kursaal de Manresa, Auditori de Granollers així com a les festes majors de moltíssims municipis. En molts d’aquests concerts s’esgotaren les entrades en tots els passes que es van oferir.

Podríem explicar moltes més coses de ABBA THE NEW EXPERIENCE, però preferim que ho vegis tu mateix.

Mostrar més

Preus

  • Preu Amic 28 €
  • Preu General 30 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)