bROTHERS iN bAND

bROTHERS iN bANDdIRE sTRAITS aLCHEMY ReLIVE

20 novembre - 21h

bROTHERS iN bAND presentarà el 20 de novembre al Teatre de la Llotja a Alchemy dIRE sTRAITS Re-Live, considerat el millor xou homenatge a dIRE sTRAITS.

bROTHERS iN bAND presentarà el seu nou xou al Teatre de la Llotja el 20 de novembre.

Reconeguda internacionalment com la millor banda homenatge a dIRE sTRAITS, bROTHERS iN bAND presenta al Teatre de la Llotja de Lleida el seu nou espectacle "aLCHEMY dIRE sTRAITS Re-Live", una ambiciosa i cuidada producció que ens traslladarà al mític directe que la banda anglesa va gravar en el Hammersmith Odeon de Londres en 1983.

Des de la seva publicació en 1984, aquest doble àlbum en directe es va convertir en una icona de la història del rock i trenta-vuit anys després bROTHERS iN bAND reviurà el Alchemy amb la mateixa formació, repertori, atmosfera, vestuari i tots els detalls que ja formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions.

bROTHERS iN bAND ha girat a Alemanya, França, Luxemburg, Portugal i Espanya, destacant des dels seus inicis per la seva fidelitat en la recreació de les diferents etapes de la banda britànica, sent les paraules de Guy Fletcher - Teclista de dIRE sTRAITS i Mark Knopfler des de 1984 fins a l'actualitat - les que parlen per si mateixes: “Vaig creure que era un enregistrament nostre”

Mostrar més

Preus

  • Preu Amic 36 €
  • Preu General 38 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)