Café Quijano

Café Quijano“Manhattan” Tour 2022

29 abril - 20:30h

“La Jamaicana” és el títol del nou single de Cafè Quijano inclòs dins del seu nou àlbum, “Manhattan”.

Compte una història d'amor, o no!, sorgida en la mansió d'un lord. Allí, el protagonista coneix a una dona jamaicana que l'enamora bojament, convertint-lo en una mar de satisfaccions i dubtes.

Des del primer compàs, el so és inequívocament “Quijano”, el dels seus primers èxits; i la trama compta amb aquest llenguatge peculiar que caracteritza totes les composicions del grup.

Amb aquesta nova cançó, es dóna pas al que serà la "segona part” de l'àlbum supervendes, publicat l'any 2001, "La taverna del buda”, coincidint, a més, amb el 20è aniversari de la seva publicació.

“Manhattan” és la fidel i digna continuació… repleta de so “taverner” i amb apassionants històries que són purs curtmetratges.

Per això, han tornat a la ciutat californiana de Los Angeles amb l'objectiu de poder comptar en l'enregistrament amb els mateixos músics que ja van tocar en aquell icònic àlbum.

El concepte del nou treball, tant en so com en històries contades, és molt similar a "La taverna del buda”, adaptat als temps actuals, però sense perdre l'essència que ha marcat la personalitat del grup durant prop de vint-i-cinc anys de carrera.

Malgrat la seva reeixida carrera i el seu reconeixement per la indústria musical internacional, Cafè Quijano són uns grans desconeguts.

Han estat nominats repetidament tant al premi "Grammy Award” com al "Latin Grammy Award” i han compartit escenari o col·laborat amb artistes de la talla de Santana, Black Eyed Peas, Herbie Hancock, Mannà, Joaquín Sabina, Armant Manzanero i Celine Dion, entre altres.

L'any 2012 van començar l'enregistrament de la trilogia "Orígenes: el bolero” que es componia de trenta-dos boleros originals repartits en tres àlbums. Amb el segon d'ells es van convertir en el grup amb més nominacions al "Latin Grammy” del món; incloses les categories més importants: "Album de l'any”, "Enregistrament de l'any”…

Tal va ser l'èxit dels boleros que Cafè Quijano es va convertir, novament, en núm. 1 en vendes i va obtenir el reconeixement del compositor més gran del gènere de tots els temps, Armando Manzanero, col·laborant en un dels boleros "Quiero que mi boca se desnude”.

A partir d'aquest any, els tres germans van anar convertint-se, any rere any i sense fer molt de soroll, en uns dels 15 artistes més taquillers d'Espanya, col·locant el cartell de "Sold out” en pràcticament tots els auditoris i teatres del país.

Ara, tres anys després de l'èxit "Perdonar-me”, gravat al costat de Willy, de Taburete, en el seu últim àlbum "La vida no és lalala…” Cafè Quijano torna amb aquest nou i sorprenent single, "Manhattan”.

En aquesta nova gira a part dels seus nous temes, el grup farà un repàs de tots els seus èxits així com dels seus boleros originals. Un espectacle únic, en el qual la qualitat musical destaca per sobre de tot.

Mostrar més

Preus

  • Preu Amic/Reduït 35 €
  • Preu General 37 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)