CESK FREIXAS

CESK FREIXASFesta Major

12 juny - 20:30h

Enguany els Terrats en Cultura estrenen temporada a Lleida amb la millor companyia i en el terrat més privilegiat de les terres de Ponent: el terrat del Castell de la Suda, al Turó de la Seu Vella. Cesk Freixas ens presentarà el seu nou treball, Festa Major, una proposta conceptual on les cançons celebren la vida a través del símbols populars que ens uneixen com a comunitat. Temes com “Aigua”, “Cercavila” i “Pregó” catapulten el prolífic artista a un gir optimista i vitalista en la seva trajectòria musical, sense abandonar el seu discurs ni l’estètica de la cançó protesta.

Cesk Freixas és un dels artistes més actius i influents del panorama musical català. Amb un missatge carregat d’un fort component social, el cantautor del Penedès reivindica un món més just (en un moment on els abusos són, com tots sabem, constants i omnipresents a tots els nivells), sense deixar de banda la lluita per la dignitat, així com els cants optimistes a la vida a través de la cultura i de l’amor, tot fent servir la música com a element vertebrador.
Amb Cesk Freixas, des del punt més alt de la ciutat, viurem un vespre inoblidable, amb posta de sol inclosa, al ritme d'unes melodies que porten aire de Festa Major. No trobem millor manera d'engegar els quatre espectacles que configuren la primera temporada dels Terrats en Cultura a Lleida!

Enllaç packs:

Per a 2 espectacles 20€: https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=982

Per a 4 espectacles 32€https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=983

* Amb l'entrada hi entra una consumició.

Mostrar més

Preus

  • Preu Pack 2 espectacles 20 €
  • Preu Pack 4 espectacles 32 €
  • Preu General 12 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)