CHRISTMAS & HITS

CHRISTMAS & HITS

19 desembre - 19h

L’espectacle més exitós de l’Orfeó Lleidatà, amb més de 7.000 espectadors a Lleida en set anys consecutius, arriba ple d’energia positiva i segueix revolucionant la música coral incorporant grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare. Enguany incorporarà al repertori gran èxits del mític músic Elton John, i comptarà amb la col·laboració de músics emergents del nostre territori.

L’acompanyament instrumental anirà a càrrec de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el mateix Pedro Pardo al piano.

 

Pedro Pardo, director del Cor de l’Orfeó Lleidatà

És compositor, director d'orquestra i de cor i pianista. Va nàixer a Lleida, ciutat on va començar els seus estudis musicals. Al llarg de la seva trajectòria ha  obtingut  nombrosos  premis,  tant en el camp de la composició com en el de la direcció, destacant el  Premi d'Honor de Direcció d'Orquestra del Conservatori Superior de Barcelona o el Premi de Composició de la Fundació Orfeó Manresà.

En el camp de la direcció, el seu repertori abasta grans obres clàssiques com el Rèquiem de Mozart, la Simfonia núm. 5 de Beethoven, la Missa núm. 2 de Schubert, el Glòria de Vivaldi, el Rèquiem de Fauré i altres estrenes de compositors contemporanis que l'han portat a dirigir a ciutats com Barcelona, Madrid o Viena. Darrerament ha estat el director assistent de la producció de l’òpera Els pescadors de Perles de Bizet al gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El 2008 va ser el compositor en exclusiva de l'acte central dels concerts familiars del centenari del Palau de la Música Catalana, amb la cantata "Sent Cent" per a cors, piano i percussió. A més, ha compost nombroses obres per a cor, orquestra i diversos instruments, així com musicals i òperes.

Des de l'any 2005 és el director del Cor de l'Orfeó Lleidatà. En aquest temps ha renovat la idea de concert coral utilitzant nous formats visuals que han dinamitzat la pròpia formació vocal i l'han dut a cantar a escenaris com el Teatre de la Llotja de Lleida, el Palau de Congressos de Tarragona o el Palau de la Música Catalana.

També destaca el seu paper de divulgador a través de mitjans audiovisuals, a TV3 com a membre del jurat del concurs ‘Oh happy day!’ i com a col·laborador del programa ‘Tot es mou’, a ‘Estat de Gràcia’ de Catalunya Ràdio i a ‘Els homes clàssics’ de Catalunya Música.

 

 

Orfeó Lleidatà

Fundat l’any 1861, al llarg de la seva història ha realitzat actuacions a Espanya, França, Itàlia, Andorra, Suïssa, Alemanya, Txèquia i Hongria.

El repertori del Cor és ben divers, passant per la música religiosa, la cançó popular, els musicals, així com obres simfònic-corals en col·laboració amb orquestres d’arreu del país.

L’any 2011 va participar en l’acte institucional que organitza la Generalitat al Parc de la Ciutadella de Barcelona i a  l’homenatge que va fer el Parlament de Catalunya a Pau Casals, amb  motiu del 50é. aniversari de la seva actuació a les Nacions Unides.

Entre les seves últimes produccions, destaca el Cant de les Estrelles d’Enric Granados conjuntament amb l’Orfeó Català a l’Auditori de Lleida i al Palau de la Música Catalana (abril 2011), la Gran missa en Do m de Mozart (2015) amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, el Rèquiem de Fauré (2017) amb l’Orquestra Simfònica Victòria del Àngels, el Carmina Burana de Carl Orff en el marc del 75è aniversari de l’IEI al Teatre de La Llotja de Lleida (2018) i el Rèquiem de Mozart en homenatge a Lluís Virgili i Farrà al Teatre de la Llotja de Lleida i al Teatre Ateneu de Tàrrega (2019), tots dos amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

També cal destacar produccions de caire més innovador com Blanc (2013) i En català si us plau (2014), Songs.cat (2017).

 

Mostrar més

Preus

  • Preu Amic/Reduït 20 €
  • Preu General 25 €
  • Preu Grup 18 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)