De Simba a Kiara

De Simba a Kiara "Tribut al Rei Lleó"

15 octubre - 18h

El Teatre de la Llotja obre les portes al gran públic per rebre un dels musicals més reeixits dels últims anys: De Simba a Kiara, el tribut a la inoblidable història del Rei Lleó a càrrec de la Cia. Onbeat.

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de tota mena d'espectadors arreu del món. És el cas del Rei Lleó, que després de més de 20 anys de l'estrena de la primera pel·lícula segueix captivant el gran públic gràcies a les diferents produccions musicals que s'han fet a diferents països.

El musical es va estrenar per primera vegada als Estats Units i és actualment el cinquè espectacle de més llarga durada a la història de Broadway. A Londres, es va representar per primera vegada al Lyceum Theatre el 1999 i encara continua formant part de la seva programació. A Madrid és el musical més vist, amb representacions durant més d'11 anys i és l'espectacle líder a la Gran Via madrilenya.

Veniu a gaudir per primera vegada de la versió en català del musical que ha commogut el món durant anys amb espectaculars veus en directe, atractives coreografies i una gran posada en escena. A més, podreu escoltar cançons del Rei Lleó 1, 2 i 3, algunes mai cantades a Espanya. No us ho perdeu!

Nens a partir d’ 1 any han de pagar butaca.

Espectacle en Català.

Mostrar més

Durada: 01 hora 20 minuts

Fitxa artística
Direcció, guió i producció: Antonio Martín Regueira
Direcció artística: Antonio Martín
Elenc: Companyia Onbeat

Preus

  • Preu General 24 €
  • Preu Grup 22 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)