EL MUSICAL DE COCO “RECORDA'M”

EL MUSICAL DE COCO “RECORDA'M”

01 abril - 17h

La Companyia *CTME, amb el seu magnífic elenc artístic i una meravellosa posada en escena, torna al Teatre La Llotja de Lleida amb l'Original i Autèntic MUSICAL DE COCO sota el nom “RECORDA'M”, el primer musical tribut a una de les pel·lícules més entranyables dels últims anys “COCO”, la qual es va inspirar en la festivitat mexicana del Dia de Morts i es va convertir en una de les pel·lícules animades més taquillera de la història, a més d'aconseguir dos Oscar: a la millor pel·lícula animada i a la millor cançó original.
Un espectacle per a Tots els Públics, que porta 5 anys recorrent els principals auditoris i teatres del país, i que compta totes les seves funcions amb plens absoluts (més de 400.000 espectadors ja l'han gaudit).

El protagonista és Miguel Rivera, un nen que viu en Santa Cecilia (Mèxic), i que somia amb ser un músic famós com el seu ídol: el difunt cantant Ernesto de la Cruz. No obstant això, la família de Miguel té una llarga i estricta restricció cap a la música. L'únic familiar al qual li agrada la música és a la seva besàvia: Mamà Coco.
En descobrir que el marit de la seva rebesàvia usava una guitarra igual que la del seu heroi, Miguel pensa que és el rebesnet d'Ernesto de la Cruz. Per això, tracta de participar en un concurs de música del seu poble, però com ningú li presta una guitarra, s'endinsa en el mausoleu d'Ernesto per a robar la seva. Però quan la toca, és transportat al món dels morts.

Espectacle en castellà.

Mostrar més

Preus

  • Preu General Fila 1 a la 7 22 €
  • Preu General Fila 8 a la 25 20 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)

Imatges

[cq_vc_cqcarousel displaystyle="carousel" images="8940,8941" slidestoshow="4" thumbstoshow="4" thumbwidth1="320" thumbheight1="200" thumbwidth2="120" thumbheight2="80" customlinktarget="_self" dots="yes" arrows="yes" largeimagearrows="yes" autoplay="no" autoplayspeed="4000" onclick="lightbox"]