Joan Pera és, JÚNIOR

Joan Pera és, JÚNIOR

30 setembre - 21h

L’expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles acaba de fer 80 anys i, certament, no ho porta molt bé. Tot i que ja no té gaire res a fer, ell se sent jove d'esperit i no té cap intenció de retirar-se. Ben al contrari, se sent tan fort i jove que s'està plantejant fer un triatló i pujar a l’Aconcagua, que ell encara té molta corda!

Tanmateix, poc després de bufar les espelmes rep una visita sorpresa i no gaire desitjada: la Mort en persona li comunica que no faci més plans de futur perquè aviat tornarà per endur-se'l. En Folgueroles se’n lamenta. Això és una injustícia i una pèrdua per a la humanitat. Que ara se l'enduguin, quan encara li queden tantes coses per fer, tanta experiència vital i saviesa per repartir... Oh, si pogués tornar a ser jove, ara, amb tot el que ha après... redreçaria el país sencer!

Dit i fet, la Mort li agafa la paraula i li concedeix el desig. Podrà tornar a viure en un cos jove durant 6 mesos, a veure com li va..., però amb el que l'expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles no comptava és amb el sentit de l'humor una mica particular que té la Mort. Sí, passarà a ocupar el cos d’un jove, sí, el d’un youtuber i hip-hopero que, a més, resulta que és la parella, o company, o vèrtex (o alguna cosa així) de l'Alícia, la filla d'en Folgueroles, amb qui fa anys que no es parla. No cal ni dir que la joventut d'avui dia no és el que era i aquests 6 mesos se li faran molt i molt llargs.

Mostrar més

Durada: 02 hores 00 minuts

Autoria: Joel Joan i Hèctor Claramunt
Direcció: Joel Joan

Intèrprets
Joan Pera - Magí Folgueroles
Fina Rius - Montserrat Garriga
Paula Vives - Alicia Folgueroles
Oriol Casals - Ramon
Francesc Cuéllar - Júnior
Marta Codina  - Gemma
Clara Giralt - Nena

Escenografia: Pep Oliver
Vestuari: Nídia Tusal
Il·luminació: David Bofarull (aai)
Espai sonor: Rai Segura
Caracterització: Imma Capell

Direcció de producció: Maite Pijuan
Producció executiva: Raquel Doñoro
Direcció tècnica: Moi Cuenca
Coordinació tècnica: David Ruiz

Ajudantia de direcció: Marta Albert
Ajudantia d’escenografia: Sergi Corbera Gaju, Paula Font Creixell
Assesoria d’escenari: Montse Alacuart

Preus

  • Preu General 35 €
  • Preu Grup 31 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)