Mestres de la Màgia

Mestres de la Màgia

05 octubre - 21h

Durada: 1h 30m

EL MESTRE: És un dels il·lusionistes amb més projecció en els últims anys en la història de la màgia. El seu esperit emprenedor i la seva capacitat artística li han portat a aconseguir omplir tots els teatres pels quals ha passat. Al llarg dels anys ha aconseguit especialitzar-se en les Grans Il·lusions, sent la faceta més espectacular de l'il·lusionisme. Artista habitual en el prestigiós "Magic Castle" de Hollywood.

 

L'AJUDANT: Rocío, l'ajudant. Serà l'encarregada d'acompanyar al Mestre en la seva actuació, realitzant increïbles desaparicions i transposicions. Ella, al costat de Jammes seran els encarregats d'aportar ritme i espectacularitat en aquest espectacle.

 

EL SHOWMAN: Comunicador nat, sap connectar amb el seu públic, distreure'l, divertir-lo i sorprendre'l.Provoca sensacions que estimulen els sentits, demostra la lògica de la il·lògica i desafia a la física, portant-te del real a l'impossible i de l'inexplicable a l'absurdament divertit.

 

LA DAMA: Compta amb una dècada d'experiència malgrat la seva joventut. Des de l'any 2010 obté formació en diferents arts de la màgia i comença la seva trajectòria com a assistent de mag. Anys més tard, decideix emprendre el seu camí en solitari. En "Mestres de la Màgia" uilizará les seves mans per a crear poesia i emoció.

Espectacle en castellà.

Mostrar més

Durada: 1h 30m

ELENC

JAMMES GARIBO, JAVI MARTÍN, GARIBO, MARINA

AJUDANT PRINCIPAL

ROCÍO ROMERO

AJUDANTS D’ESCENA

TAM SIR DIOP - BORJA MAZORRIAGA

OPERADOR CÀMERA

BORJA MAZORRIAGA

PRODUEIX

AHORA ME VES

REGIDURÍA TÈCNICA

ROSA MARIA ARQUERO

EMPRESA IL·LUMINACIÓ

HIGH LEVEL XOUS

Preus

  • Preu General 29 €
  • Preu Grup 27 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)