Pica Pica

Pica PicaFiesta Party

29 desembre - 17h

ENTRADES A LA VENDA TAMBÉ A SERVIENTRADAS : https://www.servientradas.com/espectaculo/FREE_LANCE_COMEDY/32/pica-pica-navidad-lleida.html

El grup infantil Pica Pica presenta el seu nou espectacle “Fiesta Party” coincidint amb la sortida dels seus últim DVD+CD. Aquesta vegada els nostres benvolguts amics Nacho Bombín, Emi Bombón i Belén Pelo de Oro estan de sort, perquè han guanyat un meravellós viatge amb vaixell creuer.

Destinacions exòtiques, aventures trepidants, riures a boca de canó i balls “picapicosos” són els ingredients d'aquest fantàstic creuer.

12 noves cançons per a continuar gaudint de la música al costat dels teus amics de Pica Pica amb temes com: “Pinocho Fue A Pescar”, “Todos Los Patitos”, “Fiesta Party”, “Sevillana Holandesa” i moltes més. A més d'alguns dels seus grans èxits internacionals.

Amb més de 4.500.000 subscriptors i 3.500.000.000 de visualitzacions en el seu canal oficial de Youtube (Pica Pica Oficial), són els youtubers infantils del moment, que ja tenen en el seu poder el Premi Botó d'Or.

Prepara't per a passar-ho en gran amb el xou… Fiesta Party!

 

Mostrar més

Preus

  • Preu General 25 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)