RÈQUIEM NOCTURN. PERE FAURA I MERCAT DE LES FLORS

RÈQUIEM NOCTURN. PERE FAURA I MERCAT DE LES FLORS

16 abril - 19h

L’any 1979, Bob Fosse va filmar All That Jazz, un retrat semiautobiogràfic en què mostra la seva addicció a les drogues, al sexe i a la feina, així com la seva possible mort. Prenent aquesta pel·lícula com a principal referent, però també la resta del llegat cinematogràfic de Fosse, l’espectacle és un retrat autobiogràfic de l’autor i de la seva mort professional, dividit en tres grans actes com a símbol de les tres grans etapes del procés de realització d’un espectacle: l’audició, la creació i la funció. La història de la defunció de qualsevol acte de creació.

En aquest Rèquiem nocturn, les diferents parts de la litúrgia original d’un rèquiem són substituïdes per escenes, cançons i danses, creades a partir de l’univers coreogràfic i vital de Bob Fosse, que generen una teatralitat in-disciplinar en què moviment, paraula, música i vídeo ballen plegats en una coreografia per a nou intèrprets, dos músics en directe i un actor. Una experiència ritualista entre el llegat i la paròdia, entre l’humor i la tendresa, que reflexiona sobre la bellesa de la mort per transformar l’acte de morir en un cabaret amb molta ploma i purpurina.

Producció dins el projecte Cèl·lula#2 del Mercat de les Flors, projecte amb col·laboració de la Fundació Banc de Sabadell, amb coproducció de La Diürna i Grec Festival de Barcelona.

 

Mostrar més

Durada: 60 minuts

Concepte, direcció i coreografia: Pere Faura
Intèrprets: Odo Cabot, Montse Colomé, Raffaella Crapio, Mario García Sáez, Júlia Irango, Glòria March, Víctor Pérez Armero, Claudia SolWat i Toni Viñals
Amb la col·laboració especial de: Francesc Orella
Concepte i espai escènic: Jordi Queralt
Composició, direcció musical i música en directe: Aurora Bauzà i Pere Jou (Telemann Rec.)
Text: Pere Faura i Marc Angelet
Assessorament dramatúrgic: Marc Angelet
Ajudantia de direcció: Anna Serrano
Ajudantia coreogràfica: Claudia SolWat
Traduccions al llatí: Neus Faura
Disseny d’il·luminació: CUBE.bz
Coordinació tècnica i tècnic de llums: Arnau Sala
Videocreació i tècnic de vídeo: Sergi Faustino
Tècnic de so: Stéphane Carteaux
Disseny de vestuari i caracterització: Adriana Parra
Disseny gràfic i comunicació web: Joan Escofet
Producció executiva: Blanc Produccions

Agraïments: Mauri Serrado, Guillermo Weickert, Alberto Alonso, Laia Bardella, Anna Briansó, Pere Arquillué, Jumon Erra, Ibai Luke, Mireia Farrarons, David Selvas, Raquel Gualtero, Sarah Anglada, Javi Vaquero, Bàrbara Raubert, Oriol Puig Taulé, Teatre Zorrilla de Badalona

Producció: Una coproducció de: Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona, Mercat de les Flors, Plataforma Cultural La Diürna SL.

Amb la col·laboració de Fundació Banc de Sabadell i el suport especial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (CAT)

Preus

  • Preu Amic 22,5 €
  • Preu General 25 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)