SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS, José Sacristán

SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS, José Sacristán

03 febrer - 21h

Un pintor, amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seva dona, que era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar.

Estem en l'estiu i tardor de 1975. La filla major de tots dos està en la presó per les seves activitats polítiques, i és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seva mare que la filla viurà des de dins de la presó. És un altre record permanent en la vida del seu pare, que també ara reviu.

Aquesta obra teatral és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

Mostrar més

Durada: 01 hora 30 minuts

REPARTIMENT

José Sacristán

Veu d'Ana: Mercedes Sampietro

 

EQUIP ARTÍSTIC

Autor: Miguel Delibes

Adaptació: José Sámano, José Sacristán i Inés Camiña

Direcció: José Sámano

Ajudant de Direcció: Inés Camiña

Preus

  • Preu General 32 €
  • Preu Grup 29 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)

Imatges

[cq_vc_cqcarousel displaystyle="carousel" images="8817,8818" slidestoshow="4" thumbstoshow="4" thumbwidth1="320" thumbheight1="200" thumbwidth2="120" thumbheight2="80" customlinktarget="_self" dots="yes" arrows="yes" largeimagearrows="yes" autoplay="no" autoplayspeed="4000" onclick="lightbox"]