Pels pèls! Una comèdia tan divertida com els seus protagonistes

Hola amics i amigues,

Ja torno a estar actiu després de les vacances. Avui us deixo la primera entrevista de la nova temporada 2015-2016, en aquest cas, als actors i actrius de l'obra Pels pèls.

A l’obra Pels pèls he entrevistat la Mercè Comes, la Beth Rodergas, el Pep Sais i el Dafins Balduz. La Mercè em va dir que usa el raspall de dents manual, apaga el mòbil quan entra al teatre i fa apagar-lo als que van amb ella, xucla el cap de les gambes, que és el que més li agrada de les gambes, fins i tot pot canviar una gamba per un cap, i sovint surt de casa sense pentinar.

La Beth em va dir que usa moltes les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram...), no va al gimnàs, paga amb targeta i no sol mirar els programes del cor, tot i que reconeix que segons quin personatge surt, enganxa.

El Pep em va dir que no es depila perquè no és gaire pelut, li agrada llepar la tapa dels iogurts abans de tirar-la al contenidor de plàstics, cuina a casa, però coses senzilles, i dorm amb pijama només a l’hivern perquè fa fred.
En Dofins Balduz em va dir que usa WhatsApp més del que voldria, recicla des de fa molts anys gràcies a la seva mare i és dels que s’estressa sovint.

Joan Sorribes. El Reporter de la Llotja

[cq_vc_cqcarousel displaystyle="gallery" images="4018,4017,4016" slidestoshow="5" thumbstoshow="7" thumbwidth1="320" thumbheight1="200" thumbwidth2="120" thumbheight2="80" onclick="lightbox" customlinktarget="_self" dots="yes" arrows="yes" largeimagearrows="yes" autoplay="no" autoplayspeed="4000"]
5.10.2015
 

Add comment