Promoció del 30% de descompte per veure “La Familia Addams” a Lleida

LaTemporada Lleida i la productora de l’espectacle ofereixen actualment aquest preu especial 

El proper mes de maig arriba al Teatre de la Llotja de Lleida la comèdia musical de Broadway “La Familia Addams”, coincidint amb la Festa Major que se celebra a la ciutat. Entre el 9 i el 12 de maig, hi haurà 6 funcions d’aquest exitós musical. LaTemporada Lleida i la productora de l’espectacle ofereixen una promoció especial. Per la compra de dues entrades s’aplicarà un 30% de descompte en cadascuna de les entrades.

Les dates i les funcions al Teatre de la Llotja són:

Dijous 9 maig 2019: 20.30 h

Divendres 10 maig 2019: 18.00 h i 21.30 h

Dissabte 11 maig 2019: 18.00 h i 21.30 h

Diumenge 12 maig 2019: 16.30 h

Els preus de les entrades són:

Dijous 20.30 h i divendres 18.00 h: 36 € - Reduïda: 30 €

Resta de funcions: 47 € - Reduïda 42 €

Divendres tarda,18.00 h, i diumenge, 16.30 h: Pack famílies 4 x 3

PROMOCIÓ : Per la compra de dues entrades generals s’aplicarà un 30% de descompte en cadascuna de les entrades

Totes les funcions porten incloses les despeses de gestió (2 € / entrada)

 

Sinopsi

En el món de la Família Addams estar trist és ser feliç, l’insensat és el sensat, sentir dolor és sentir alegria, l’imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant això, aquesta peculiar família està a punt d'enfrontar-se a un dels malsons més esgarrifosos (i més comuns) a tot progenitor; els seus nens es fan grans.

Durant centenars d'anys, Gómez i Mortícia, han tractat de preservar els autèntics valors Addams, tant especials com únics, però per molt que vulguin seguir vivint en aquesta harmonia, una cosa inesperada va esdevenir: la seva macabra i estimada filla dimecres s'ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós i intel·ligent d'una família "normal" i respectable d'Ohio.

Ningú està molt d'acord amb aquesta parella, però per empitjorar encara més les coses, dimecres ha convidat a sopar als "Beinekes".

Benvinguts a una nefasta, fatídica i hilarant nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, amors i amistats seran examinades, i la Família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l'única i terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

L'espectacle, que trasllada a les taules del teatre els personatges creats per l'il·lustrador Charles Addams, serà dirigit per Esteve Ferrer i produït per LetsGo Company (Dirty Dancing, The Hole, The Hole 2 i The Hole Zero) amb els efectes especials que ja els caracteritza.

La comèdia, basada en el llibret de Brickmann i Elice, compta amb música d'Andrew Lippa i va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago el 2009 i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway el 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Coneguts per l'adaptació televisiva dels anys seixanta, la família Addams va fer el salt a la pantalla gran el 1991 i des de llavors han estat nombroses les adaptacions cinematogràfiques d'aquesta peculiar família.

A Espanya, el musical es va representar a l'octubre al Teatre Calderón de Madrid amb un important elenc nacional i una posada en escena a l'altura d'aquesta gran família.

12.2.2019
 

Add comment