Tret de sortida a una temporada de dansa de primer nivell, amb noms propis i obres premiades

LaTemporada T1 2017 que unifica la programació dels equipaments del Teatre de la Llotja, l’Auditori Enric Granados i el Teatre de l’Escorxador, proposa una temporada de dansa amb noms propis i obres guardonades en certàmens de prestigi que situen Lleida com a ciutat de referència pel que fa a l’oferta d’espectacles de dansa de la màxima qualitat. Els espectacles de dansa tindran lloc al Teatre de la Llotja i al Teatre de l’Escorxador.

Així per exemple, la ballarina Marta Carrasco, premi Nacional de Dansa, actua el 21 de gener al Teatre de l’Escorxador; la ‘bailaora’ internacional Sara Baras porta el seu espectacle ‘Voces’ al Teatre de la Llotja el dia 29 de gener; el dia 11 de febrer també el Teatre de la Llotja acollirà l’obra ‘Danzad, Malditos’ guardonada amb un premi Max 2016 a l’espectacle revelació. Es tracta d’un espectacle que ha triomfat a Madrid, on s’han exhaurit totes les entrades en un mes de representacions i que a Catalunya només es representarà a Lleida.

Rubrica la temporada ‘Capricis’ guardonada amb el premi Butaca al millor espectacle de dansa, que arriba de la mà de la flamant directora del Mercat de les Flors, la també ballarina Àngels Margarit i que completa una programació d’alçada que donarà el tret de sortida avui dijous dia 19 de gener amb un clàssic al Teatre de la Llotja: La Bella Dorment.

Més informació de totes les representacions:

La bella dorment – Russian Classical Ballet

Perra de nadie – Marta Carrasco

Voces – Sara Baras

Danzad, Malditos – Cia. Malditos

Capricis – Àngels Margarit – Cia. Mudances

 

 

19.1.2017
 

Add comment