Espectacles familiars per Nadal

Aquestes Festes veniu en família al Teatre de la Llotja a gaudir de 3 grans espectacles:

Rien à dire, del pallasso Leandre. Un espectacle que ha triomfat per Europa i que se’n va cap al Brasil després de passar per Lleida. La tarda de sant Esteve, veniu a fer baixar els canalons al Teatre!

https://www.teatredelallotja.cat/obra/rien-a-dire/

Viatge al centre de la Terra (s. XXI), de Roseland Musical amb Franc Aleu. Una adaptació amb projeccions audiovisuals i d’animació de la mà d’un dels artistes multimèdia més importants del país, ara amb aquesta companyia especialista en espectacles familiars de gran format. Dansa, colors i aventures, la tecnologia al servei dels clàssics!

https://www.teatredelallotja.cat/obra/viatge-al-centre-de-la-terra-s-xxi/

Mur de la (Cia)3 arriba a Lleida després de fer temporada per Festes al Teatre Nacional de Catalunya. Un espectacle fet per dos companyies de circ i 3 intèrprets més amb diversitat cognitiva. Un exemple clar que demostra que l’art pot erigir-se com una eina d’integració social i de qüestionament de la societat actual. L’èxit dels escenaris aquesta temporada!

https://www.teatredelallotja.cat/obra/mur/

Podeu gaudir dels 3 espectacles per només 18 € (abonament només a la taquilla del Teatre de la Llotja) (preus per separat: general 16 € / reduïda: 12 € / menors 29 anys 8 €).

1.12.2017
 

Add comment