Lleida presenta La Temporada. Gener a juny 2018

El Teatre de La Llotja de Lleida va acollir el passat 13 de desembre la presentació de la programació d'arts escèniques i música dels equipaments municipals Teatre de l'Escorxador, Teatre de la Llotja i Auditori Enric Granados per al període de gener a juny del 2018.  

LaTemporada, posa a la venda 38.370 entrades per a 63 concerts i espectacles (teatre, dansa, circ, cabaret, familiars, òpera, musicals) en la seva programació gener-juny 2018.

Tota la programació: http://www.latemporadalleida.cat/

63 espectacles i concerts:

29 Auditori Municipal Enric Granados
16 Teatre Municipal de l’Escorxador (sales 1 i 2), Teatre Municipal Julieta Agustí, Cafè del Teatre i Plaça d’Esteve Cuito
18 Teatre de la Llotja

38.370 butaques a la venda:

16.800 Auditori Municipal Enric Granados
4.270 Teatre Municipal de l’Escorxador (sales 1 i 2), Teatre Municipal Julieta Agustí, Cafè del Teatre i Plaça d’Esteve Cuito
17.300 Teatre de la Llotja

Cicles i/o gèneres:

MÚSICA
Cicle Grans Formacions: 10 concerts
Cicle de Piano Ricard Viñes: 4 concerts
Cicle de Música de Cambra: 7 concerts
Cicle Coral Antoni Pujol: 4 concerts
Cicle Familiar: 4 concerts
Cicle de Música Moderna: 6 concerts
ARTS ESCÈNIQUES
Teatre: 13 espectacles
Dansa: 3 espectacles
Escorxadijous: 3 espectacles
Circ: 1 espectacle
Familiars: 4 espectales
Òpera: 2 espectacles
Teatre musical: 1 espectacle
Cabaret: 1 espectacle
Altres: 3 espectacles

Aquesta nova temporada a més presenta una sèrie de novetats.

 • UNIFICACIÓ DEL SISTEMA DE TICKETING DE TOTS ELS EQUIPAMENTS, PACKS I ABONAMENTS
  Una de les novetats de la temporada és la unificació del sistema de ticketing o venda creuada que permetrà que en qualsevol dels equipaments es pugui comprar l’entrada per a qualsevol espectacle de LaTemporada, ja sigui al Teatre de la Llotja, al Teatre de l’Escorxador (Espai 3 i Cafè del Teatre) o a l’Auditori Enric Granados.
  S’han posat a la venda un total de 38.370 butaques amb entrades a partir de 6 6 euros. A més, cal recordar que menors de 29 anys tenen un descompte del 50% als espectacles municipals, iniciativa del Pla Local de Joventut 2016-20.
  D’altra banda, també s’han creat Packs promocionals i Abonaments com per exemple el Pack Familiar d’Arts escèniques, que inclou quatre espectacles per un preu total de 20 euros o l’Abonament Familiar de l’Auditori que inclou quatre concerts per un preu total de 29 €.
 • GRANS PRODUCCIONS i CLÀSSICS SEMPRE ACTUALS
  Lleida es converteix en un escenari de primer nivell amb produccions del Teatre Nacional de Catalunya, del Teatre Lliure, del Festival Temporada Alta, Bitó Produccions o de companyies de prestigi com ara La Perla 29 o espectacles com Sugar (Con faldas y a lo loco. El Musical).
  Els textos clàssics, com ara Bodas de sangre, Frankenstein, Cyrano i Othelo conviuen amb creacions contemporànies com Mur, La edad de la ira, The Touching Community, Limbo, Mon pare és un ogre o Cabareta, per citar-ne algunes.
  L’òpera escenificada segueix al Teatre de la Llotja, mentre que el Teatre de l’Escorxador acull una retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu de Manon Lescaut, dins el programa Liceu a la Fresca, per tercer any consecutiu a Lleida.
  Per la seva banda, l’Auditori acollirà grans formacions com l’Orquestra Simfònica del Vallès, Xavier Sabata & Vespres d’Arnadí o l’OBC, així com el cicle de concerts amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.
  Noms propis com Ara Malikian, Sergio Dalma, Jorge Drexler, Los Vivancos, Justo Molinero, Lolita, Lluís Homar, Vicky Peña, Clara Segura, Nora Navas, Joel Joan, Àngel Llàcer són alguns dels que passaran per Lleida aquesta temporada.
 • APOSTA PEL TALENT LOCAL
  La programació inclou espectacles de les companyies lleidatanes Íntims Produccions, La Baldufa, Zum Zum Teatre o Cametes Teatre, pel que fa a les arts escèniques. Quant a la música es dóna continuïtat a l’aposta per agrupacions locals com l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, la Banda Municipal de Lleida, la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, Lleidart Ensemble, el Duo Atzur, Veus.Kat o el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, entre altres.
 • LES FUNCIONS ESCOLARS ARRIBEN TAMBÉ AL TEATRE DE LA LLOTJA
  El Teatre de la Llotja acollirà funcions escolars aquesta temporada, de la mateixa manera que ja s’estan duent a terme als altres equipaments d’arts escèniques. Concretament s’han programat les següents funcions escolars:
  La edad de la Ira al Teatre de la Llotja (14 de gener, amb funcions escolars el dia 15) de La Joven compañía.
  Mon pare és un ogre al Teatre de l’Escorxador (20 i 21 de gener, amb funcions escolars els dies 18 i 19) de la companyia lleidatana La Baldufa.
  La gallina dels ous d’or, de Zum Zum Teatre, el 3 de febrer (amb funcions escolars 1, 2 i 5 de febrer) a l’Espai 3-Teatre Municipal Julieta Agustí. A partir de 3 anys.
  La nena dels pardals, de Teatre al detall, el 3 de març (funcions escolars el 23 i 26 de febrer) al Teatre Municipal de l’Escorxador, a partir de 5 anys.
  Plors de cocodril de La Pera llimonera, el 10 de març (amb funcions escolars el 7, 8 i 9 de març) a l’Espai 3-Teatre Municipal Julieta Agustí. A partir de 3 anys.
 • UNA PROGRAMACIÓ ORGANITZADA EN EIXOS TEMÀTICS I CICLES
  La programació d’Arts Escèniques s’articula en eixos temàtics com ara: la memòria, la diferència, les relacions humanes, la dona o el poder i l’ambició, així com els espectacles familiars.
  La programació musical s’organitza en 6 cicles: Grans Formacions, Cicle de Piano Ricard Viñes, Cicle de Música de Cambra, Cicle Coral Antoni Pujol, Cicle Familiar i Cicle de Música Moderna.
9.1.2018
 

Add comment