Joan Pera i Cristina Solà, actors de "La extraña pareja"

Hola, amics i amigues. Avui us explicaré el que em van dir en Joan Pera i la Cristina Solà, actors de La extraña pareja.

En Joan em va dir que pren molts cafès durant el dia, ell creu que massa. Que paga amb targeta, ja que sovint s’oblida de portar diners, i que li agrada cuinar i menjar coses casolanes. També em va dir que és diürn perquè creu que si s’aixeca d’hora aprofita i pot fer més coses, i que la son el venç quan es fa fosc. Té Facebook, però no l’utilitza gaire perquè creu que a la gent de la seva generació li costen les noves tecnologies.

La Cristina Solà em va dir que ella va fer atletisme de competició dels 7 als 17 anys, curses de 1.500 o 3.000 m, però creu que això de fer running és perillós per a la gent que no està preparada. També em va dir que sempre ha reciclat, ja que el seu avi era drapaire i li va ensenyar a fer-ho. Diu que s’estressa sovint perquè és mare i treballa, i que té Facebook, però que li fa mandra posar-s’hi, i que gairebé mai hi penja res.

[cq_vc_cqcarousel displaystyle="carousel" images="3674,3673,3671,3670" slidestoshow="4" thumbstoshow="7" thumbwidth1="320" thumbheight1="200" thumbwidth2="120" thumbheight2="80" onclick="lightbox" customlinktarget="_self" dots="yes" arrows="yes" largeimagearrows="yes" autoplay="no" autoplayspeed="4000"]
9.7.2015
 

Add comment