Nova edició de la campanya “Porta la teva parella al teatre”

La Fundació Teatre de la Llotja  i l'Ajuntament de Lleida hem posat en marxa una nova edició de la campanya Porta la teva parella al teatre.

L’espectacle proposat en aquesta ocasió és l’obra de teatre Pels pèls, una comèdia que fa 30 anys que triomfa als escenaris d’arreu del món. Pels pèls és una obra de teatre que mai no acaba igual perquè és el públic qui intervé en l’obra i qui acaba determinant el final de cada funció. És una comèdia, un thriller i un reality show barrejats, segons el seu director, Abel Folk. Està interpretada per Àlex Casanovas, Mercè Comes i Beth Rodergas entre d’altres.

Aquesta representació tindrà lloc el dia 25 de setembre a les 21 h i està dins del programa de les Festes de la Tardor de Lleida. El preu de l’entrada general és de 37 euros. El preu d’Amic o amb el Carnet sènior és de 32 euros. A través d’aquest programa quan la persona gran compra l’entrada per a la parella, la seva li surt gratuïta.

Per gaudir de la campanya, cal adreçarse a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida, que gestionarà el tiquet que caldrà bescanviar a la taquilla de La Llotja. N’hi ha un número limitat i la campanya va dirigida als majors de 60 anys. El tiquet permet comprar l’entrada de la parella i obtenir immediatament la seva gratuïta. La data màxima per a bescanviar els tiquets és el dia 18 de setembre.
Per a més informació: Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament, a la Rambla Ferran, 13, planta baixa, tel. 973 700 349, gentgran@paeria.es.

 

30.6.2015
 

Add comment