LaTemporada Lleida posa a la venda les entrades per al concert de Joan Dausà

El Teatre de la Llotja acollirà el 8 de novembre, a les 21.00 hores, el concert de la gira comiat Ara som gegants

Joan Dausà actuarà al Teatre de la Llotja el 8 de novembre en el marc de la programació tardor-hivern de LaTemporada Lleida. Aquest dimecres, 3 de juliol, s'han posat a la venda les entrades per al concert de la gira comiat Ara som gegants.

Lleida és una de les ciutats triades per tancar aquesta exitosa etapa en què Joan Dausà oferirà un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris, on la proximitat amb el seu públic segueixi sent un dels seus trets diferencials. Els preus de les entrades per al concert al Teatre de la Llotja seran de 25€ a la zona A i 20€ a la zona B.

Ara Som Gegants marcarà un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. Prop de seixanta concerts on s’han viscut nits històriques, com el concert de presentació al Tibidabo, el del festival de Cap Roig, el de Jardins de Pedralbes o el de l’Auditòrium de Palma entre d’altres. Cançons com “La Gran Eufòria” o “Tot Anirà Bé”, han esdevingut de les cançons més radiades del 2018 i del 2019, i han esdevingut nous hits del seu cançoner, a més de la celebrada “Caure no feia Mal” cantada amb Santi Balmes.

La premsa especialitzada també ha reconegut a Joan Dausà amb el Premi Enderrock al Millor artista del 2018, així com el premi Enderrock del públic al Millor disc de cançó d’autor de l’any. Els premis Soundie també han reconegut “La Gran Eufòria” com el millor videoclip en català del 2018.

Una gira per acomiadar-se de dos anys d’excepció i agrair el suport incondicional dels seus seguidors. Una gira de comiat que precedirà una aturada dalts dels escenaris perquè Dausà agafi aire i així pugui composar una nova col·lecció de cançons que veurà la llum durant el 2021.

17.7.2019
 

Add comment