Manel presentarà en directe el seu nou àlbum al Teatre de la Llotja el 28 de desembre

Manel presentarà en directe el seu nou àlbum al Teatre de la Llotja el 28 de desembre, a les 20.30 hores, dins de la programació de tardor-hivern de LaTemporada Lleida. Ja estan a la venda les entrades (27€) per a aquest concert al web www.latemporadalleida.cat

Després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, MANEL van decidir posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La publicació en vinil del seu debut, Els millors professors europeus (2008), en el seu desè aniversari, i la imminent reedició de 10 milles per veure una bona armadura (2011) són el pròleg perfecte per al llançament del seu nou àlbum, el cinquè de la seva trajectòria, que arribarà a la tardor.

El seu rècord com a únic artista en entrar al núm. 1 de les llistes espanyoles tres vegades consecutives amb discos cantats en català i els seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia catalana, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, ja formen part de la història.

Avui, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé segueixen fent cançons, defensant-les en directe i, començant per ells mateixos, sense perdre la capacitat de sorprendre el públic.

17.7.2019
 

Add comment