Descobreix Lleida Tardor Màgica 2015!

El Teatre de la Llotja es convertirà el cap de setmana del 7 i el 8 de novembre en la seu del Festival Lleida Tardor Màgica 2015. Organitzat per l’Associació de Mags i Il•lusionistes de Lleida (AMIL), aquest any arriba a la VIII edició. Trucs increïbles, levitacions impossibles, il•lusions úniques i misteris indesxifrables, a càrrec dels mediàtics Yunke (dissabte, 21 h) o Jorge Blass (diumenge, 19 h).

Al llarg de tot el dia, la Llotja es convertirà en una caixa màgica, amb multitud de sorpreses: actuacions al teatre, màgia de prop al hall, tallers de màgia, clowns màgics i la conferència La màgia, abans i ara, que farà un repàs de la història de la màgia i de l’evolució que ha tingut a partir dels mags més influents. La impartirà un dels mags lleidatans més reconeguts: Àlex Cabré.

També tindrem l’oportunitat de descobrir el talent dels joves mags a la Gala Jove, i si ens animem a provar algun truc i ens falta algun estri, al llarg de tot el dia hi haurà un mercat d’utensilis de màgia: varetes, jocs, tot per endinsar-nos encara més en aquest món de sorpreses. Logo Lleida Tardor Màgica
El festival compta amb la col•laboració de Zucar Event, el Teatre de la Llotja i l’Ajuntament de Lleida.

Tota la graella d’activitats la trobaràs aquí.

Lleida Tardor Màgica
1.6.2015
 

Add comment