Sílvia Pérez Cruz & Raül Fernandez Miró

Hola amics i amigues, us deixo l’entrevista que vaig fer a la Sílvia Pérez Cruz i a la seva altra meitat, el Raül Fernandez Miró.

La Sílvia em va dir que sempre apaga el mòbil quan entra al teatre perquè es desconcentra molt quan actua i en sona algun. De fet, sovint, després de l’actuació, comenten quants mòbils han sonat. Té Facebook, però no personal, li agrada el pa amb tomàquet i és de les persones que no s’estressen.

El Raül em va dir que li encanta el rock perquè li dóna molta energia. Va créixer amb aquesta música i no ho vol oblidar. És molt del Barça, té carnet i fins i tot té un seient al camp. Diu que no canta a la dutxa perquè és un moment de relax; tot el dia té al cap la música i a la dutxa no vol ni tan sols la ràdio. I també és dels que fa running. Se’n va a córrer, sobretot, quan és a l’estudi i no li surt alguna cosa.

[cq_vc_cqcarousel displaystyle="carousel" images="2623,2622,2620,2619" slidestoshow="4" thumbstoshow="4" thumbwidth1="320" thumbheight1="200" thumbwidth2="120" thumbheight2="80" customlinktarget="_self" dots="yes" arrows="yes" largeimagearrows="yes" autoplay="no" autoplayspeed="4000" onclick="lightbox"]
2.6.2015
 

Add comment