Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc al Teatre de la Llotja de Lleida

Sopa de Cabra ha anunciat aquest divendres tres nous concerts de presentació del seu nou disc, un dels quals serà al Teatre de la Llotja de Lleida, el 27 de març del 2020, a les 21.00 hores, en el marc de la programació de LaTemporada.

Avui s’han posat les entrades a la venda a través dels canals habituals: al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Els preus de les entrades són:

    • Preu Zona A, B (files 1 i 2) 37 €
    • Preu Zona C (files 3 fins a la 7) 34 €
    • Preu Zona D (files 8 fins a la 25) 31 €

Després d’un any a l’estudi, Sopa de Cabra trencarà el seu silenci discogràfic després de quatre anys sense cançons noves i dos anys sense fer cap concert oficial. Sopa de Cabra, que actualment està a la fase final del procés de gravació, publicarà el que serà el seu desè disc d’estudi abans de a primavera.

De moment ja es pot escoltar el primer dels tres senzills que es publicaran des d’ara fins al març. Es titula “Farem que surti el sol” i s’inspira en el drama que viuen els refugiats al Mediterrani i la tasca de salvament que, tot i les dificultats, realitzen onegés com Open Arms. La nova cançó de Sopa de Cabra, produïda per Josep Thió, surt del seu format habitual i s’endinsa en un paisatge i en uns ritmes orgànics que bateguen al costat d’una electrònica intimista.

Nou so. Nou videoclip. Nous formats.

Sopa de Cabra ha volgut experimentar amb el clip una combinació de nous formats com el dels populars stories de la xarxa social Instagram, amb imatges cedides per Open Arms, imatges que s’han realitzat amb la col·laboració de joves sirians que malauradament han viscut el drama de la migració i unes noves imatges de Sopa de Cabra dalt del vaixell Astral, de l’ONG badalonina.

La superposició d’imatges reals del drama inhumà dels refugiats al Mediterrani, amb vídeo stories inspirats en les xarxes socials, juntament amb el relat colpidor de la lletra i la música de “Farem que surti el sol” i el nexe en comú de la interpretació dels Sopa de Cabra al vaixell Astral, conflueixen en un clip necessari.

La gira de presentació s’iniciarà al festival Cruïlla de Primavera i passarà, a més de per Lleida, també per Girona i Tarragona.

29.11.2019
 

Add comment