Quim Masferrer torna al teatre de la Llotja amb “Bona gent”. Entrades ja a la venda

Quim Masferrer torna al teatre de la Llotja amb el seu espectacle “Bona gent”. Després de l’èxit de la darrera visita a Lleida del popular presentar del programa “El foraster” de TV3, LaTemporada Lleida el torna a programar per al 22 de març del 2020, a les 19.00 hores.

“Bona gent” pretén retre homenatge al públic. Durant anys, dècades, segles..., des dels actors i actrius fins als directors, les dramatúrgies o les escenografies han rebut l’aplaudiment als teatres, però hi ha un gran “oblidat”, una peça clau a les arts escèniques: el públic. Per això, Masferrer creu que ha arribat l’hora de retre homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el mateix públic és el protagonista, o millor dit, molts protagonistes, que escriuen l’argument d’aquesta experiència teatral.

Una pantalla a l'escenari i unes càmeres que enfoquen la gent, de manera que el públic es veu reflectit. Aleshores es comparteixen històries entre tots. Això és “Bona gent”, un espectacle irrepetible, perquè l’actor no sap qui són els protagonistes ni quines històries explicaran.

Entrades a la venda

Aquest dimecres s’ha posat a la venda les entrades per a aquest espectacle. Les entrades. Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja i l’Escorxador, a l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida. El preu és de 22€ la general i 20€, la reduïda.

Quim Masferrer

Nascut a Sant Feliu de Buixalleu, el 1998 Quim Masferrer funda la companyia teatral Teatre de Guerrilla. Masferrer és el director i l'autor de tots els espectacles de la companyia. Ha dirigit i protagonitzat programes televisius i radiofònics per les cadenes catalanes TV3, RAC 1 i Catalunya Ràdio i ha participat activament en altres programes.

El 25 de setembre de 2013 estrena el programa "El foraster", una idea extreta del programa danès Comedy on the Edge, on l'actor descobreix els pobles més petits de Catalunya.

30.10.2019
 

Add comment